Och nu är jag tillbaka!

Hej bloggen!


Jag har inte skrivit här på många dagar nu, och anledningarna till detta är många. Dels har det ju varit fantastiskt väder, och jag har inte haft samvetet att sitta inne framför dumburken. Det är fullt upp att göra i trädgårdslandet! Oj vad mina plantor har växt till sig sedan jag tog kortet på groddarna! Ni ska få se senare, ni kommer verkligen inte att tro era ögon!  :-)

Sen har det hänt en del saker inom familjen, bland annat med Angelika. Hon är en riktigt problematisk ung människa, det ska ni veta. Hade hon varit mitt barn hade jag låst in henne på hennes rum, tills hon hade fått lite förstånd! Hon har helt tappat kontrollen kring vad som är rimligt. Hon vill bland annat behålla barnet efter förlossningen och , låt mig citera henne, ”ta sin roll som moder”. Om man fortfarande är barn, vilket Angelika uppenbarligen är, kan man inte ta hand om ett nytt barn. Barn är barn, och ska inte ta hand om barn! Det är ju helt uppenbart! Självfallet borde och ska hon lämna över sitt barn till Socialstyrelsen, och om det krävs får det ske mot hennes vilja. Hon har inte befogenheter att ta hand om sitt barn, om hon nu får något.

 

Nog om detta. Jag hade tänkt skriva lite om en sak som jag läste på HJ:s hemsida, angående att klä sina pojkbarn i kläder som är designade åt flickor. Detta får mig verkligen att se rött! Läs detta så får ni en liten inblick kring vad jag pratar om.
Man kan se det överallt, främst i större städer. Pojkar med långt blont hår som går omkring och ser ut som flickor, med rosa t-tröjor och vad det nu är. Ska de kanske börja klä sig i kjolar också?

 

Det finns en anledning till varför vi bör separera på manligt och kvinnligt. Barnen blir förvirrade när man blandar ihop de två begreppen – och detta får då katastrofala följder i framtiden! Inte konstigt att det finns så många fikusar i vårt samhälle! Detta är något som främst sker i de nordvästliga länderna. Åker man ner i Europa ser man inte pojkar springa omkring i högklackat och rosa tyllkjolar. Där får pojkarna vara pojkar, och flickorna vara flickor. Och vad blir resultatet av detta? De växer upp till att bli normala människor, som kan leva normala fullt funktionsdugliga liv. Jag är absolut ingen homofobiker – tro mig - och det är inte det jag pratar om. Jag talar om det manliga och det kvinnliga. Vill vi verkligen skapa en värld där alla, oavsett kön, beter och klär sig likadant? Jag kanske är lite gammalmodig, men jag säger ett starkt NEJ till unisex!

 


RSS 2.0