Ett litet gladare inlägg

Under kvällen har jag försökt att ta det lungt genom att kolla på kulturnyheterna och en intressant dokumentär på kanal 5 om skönhetsoprationer i Thailand! Väldigt intressant, den borde ni se!

Här kommer lite bilder på roliga och söta katter. Jag är definitivt en kattmänniska! Vad är ni? :-)
Är de inte urgulliga?

Kommentarer
Postat av: ojsemma

frågestund på bloggen :) fråga vad du vill

2011-04-05 @ 23:45:41
URL: http://ojsemma.blogg.se/
Postat av: Vicki

Jag minns inte vad affären hette men det är en vädligt vanlig blomaffär.

Ja jag förstår inte riktigt det här med kommentarerna.. Känns väldigt skumt.

2011-04-06 @ 11:11:48
URL: http://sweetkaylee.blogg.se/
Postat av: Emma

amen lägg av, sluta tyck så synd om dig själv. Vadå inte förstår kommentarerna? Om man vräker ur sig som tant här gör, då får man räkna med lite mothugg, inte svårare än så. Sen kan man ju undra hur moget de är att skaffa barn ung, eller att ha en blogg när man är 60 + ?! Oavsätt om du som skriver i denna bloggen existerar, eller detta är i enbart provokations syfte, så bör du som sitter bakom den datorn tänka dig för lite. För du sårar riktiga människors känslor.

2011-04-06 @ 11:56:23
URL: http://plingelingan.blogspot.com
Postat av: Bettan

Emma, jag tycker det är riktigt onödigt av dig att hänga upp dig på detta. Hur moget är det egentligen?

Låg mig vara och ha mina åsikter ifred, för jag har inte gjort dig något personligen! Bara för att jag är pensionär betyder inte det att jag inte får ha mina åsikter. Värst vad fördomar det finns för oss äldre här ute. Låt bli att skriv' om du tycker det är konstigt.

2011-04-06 @ 12:27:02
URL: http://bettanshorna.blogg.se/
Postat av: Lillan

Du Bettan... Det är en sak att uttrycka sina åsikter på sin blogg och en helt annan sak att gå till personangrepp på andras bloggar.



Det handlar inte ett dugg om att jag blir arg för att du inte tycker som jag. Vad det däremot handlar om är dina otroligt elaka kommentarer du lämnar efter dig.



"Jag tycker du borde steriliseras!! Jag är en kvinna i pensionärsålder så jag har mycket tid till att tänka. Det jag ser är att du uppmanar barn till att ha sex tidigt, och det är en SKAM. Hur svårt kan det vara att ha en kondom? ELLER äta ett piller? Eller inte ha sex alls!?! Abort är inte så himla svårt det heller!

Läs mitt blogg om vad jag tycker om tidiga graviditeter!

SKÄMS!"



Tycker du verkligen att du har rätt att skriva så här till en 15-årig mamma bara för att du är pensionär? Är inte DET onödigt?

Är det inte så att du själv egentligen är en liten snorunge som skriker efter uppmärksamhet?

2011-04-06 @ 14:44:26
URL: http://lillansegen.blogg.se/
Postat av: Bettan

Har ni läst de som tas upp på denna unga mammans blogg? Det är självmordstankar, oseriösa förhållanden mellan föräldrar och utomstående, självvållade skador i form av cigarettbrännskador. Listan kan göras lång. På detta är ett BARN inblandat? Tror ni allvarligt talat att barnet kommer få en dräglig uppväxt? Dessutom måste vi ta hänsyn till vilka signaler hon sänder ut till andra unga! Det är fullkomligt skrämmande.

2011-04-06 @ 17:05:44
URL: http://bettanshorna.blogg.se/
Postat av: Till Kattsjälaren

Sluta sno katter vi känner den som är längst upp!

Grodhatten!!!!!!:((

2011-08-14 @ 12:44:58
URL: http://http://bettanshorna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0